ČUTITE, DA IMATE ZAPACANO TELO? RAZSTRUPITE SE!

Čutite, da imate “zapacano” in “zamašeno” telo? Imate težave s prebavo (napihnjenost, zaprtost, plini, zgaga, hemeroidi…) in alergijeSte utrujeni, brez energije, volje in motivacije ter imate težave s koncentracijo? Se vam zdi, da niste več tako vitalni in živahni kot nekoč? Imate slab imunski sistem, težave s pogostimi prehladi, zamašenim nosom, trdovratnim kašljem in vnetji? Imate povišan sladkor v krvi, visok krvni tlak in težave s holesterolom? Vam primanjkuje železa v krvi? Je vaša prehrana revna z vitamini in minerali? Imate suhe ali mastne laselomljive nohte in akneNe morete shujšati in se znebiti celulita?

Večina ljudi se ne zaveda količine strupov, ki jih vsakodnevno vnese vase in jim telo ni več kos. Imejte v mislih, da hiter tempo sodobnega življenja, stres, osiromašena in nezdrava prehrana, droge, kajenje, uživanje alkohola, pitje kave, onesnaženje in drugi dejavniki sodobnega življenjskega sloga slabijo imunski sistem in obremenjujejo telo s toksini. Zaradi navedenih razlogov smo dovzetni za številne bolezni.

Zaradi let in desetletij nezdrave prehrane, sladkih pijač, kofeina, alkohola, tobaka in stresa, vaše telo zaradi prenasičenosti ne zmore več “pometati” s strupi, ki jih vsak dan vnašate v svoje telo. Hrana, ki jo uživate je vse bolj industrijsko pridelana. Zaradi želje po čim večji in hitrejši pridelavi ter dobičku kmetje uporabljajo veliko pesticidov, hormonov rasti in antibiotikov. Med industrijsko predelavo je hrani dodana ogromna količina dodatnih umetnih snovi, ki izboljšajo okus hrane, naredijo privlačnejši videz, podaljšajo rok trajnosti ipd. POSLEDICA: presežek strupov, ki jih telo ne zmore izločiti, se skladišči tam, kjer jih ne vidimo radi: na stegnih, zadnjici in trebuhu. Naše telo ne želi spustiti strupov v bližino pomembnih notranjih organov!

MAŠČOBE in CELULIT so aditivi, pesticidi in strupeni kisli ostanki, ki jih telo nakopiči v maščobna tkiva in jih z njimi prepoji, kar vodi v celulit. Če boste razstrupili to maščobo, prepojeno s toksini, boste razstrupili celulit. Ženske imamo po naravi večji delež maščobe v telesu v primerjavi z moškimi, kar vodi do težav s celulitom, če je telo obremenjeno s toksini. Celulit in maščobne blazinice predstavljajo zdravstveno stanje ženskega telesa. Celulit je pokazatelj, da vaše telo ni zdravo, ampak prenasičeno s toksini! Zaradi sodobnega življenjskega stila imajo dandanes celulit že zelo mlada dekleta. Pozabite na razne kremice, masaže in podobne lepotne tretmaje, ki vam jih drago zaračunajo. Vsi ti tretmaji ne delujejo, ker se ukvarjajo z odstranjevanjem posledice in ne vzroka! Zdaj ko veste, zakaj nastane celulit, še vedno mislite, da se ga lahko znebite od zunaj navznoter? Celulita se lahko znebite le s čiščenjem od znotraj navzven! Odstraniti morate vzrok nastanka celulita!

Maščobnih blazinic na problematičnih delih telesa se ne morete znebiti zaradi prenasičenosti telesa s toksini. Z maščobo telo varuje pomembne organe pred toksini. Dokler boste v telesu zadrževali toksine, boste zadrževali maščobne blazinice in celulit. Tudi če vam kratkotrajno uspe shujšati z omejevanjem kalorij in telovadbo boste zaradi toksinov težo hitro pridobili nazaj. Le z globljim čiščenjem telesa boste raztopili maščobo in postali naravno vitki brez zadrževanje odvečne maščobe, celulita in odvečne vode v telesu. Napihnjenost in zabuhlost telesa bo izginila.

NARAVNO RAZSTRUPLJANJE TELESA

Izkoristite moč narave ter se razstrupite z naravnimi zelenimi algami klorela, ki bodo razstrupilenahranile in obnovile vaše telo ter vam hkrati pomagale stopiti odvečne maščobne blazinice in celulit. Vidne rezultate boste dosegli v manj kot treh tednih!

Študije na Japonskem so pokazale, da alga klorela pomaga zmanjšati odstotek telesne maščobe v telesu, je koristna pri boju proti debelosti in sladkorni bolezni. Prav tako pomaga zmanjšati holesterol in visok krvni tlak. Čisti črevesje, razstruplja jetra in čisti kri.

Klorela vsebuje veliko klorofila, ki je učinkovit pri razstrupljanju jeter in krvnega obtoka, čiščenju črevesja in ustvarjanju zdrave črevesne flore.

Alge klorela priporočamo ob dietah, saj vsebujejo bogastvo vitaminov, mineralov, esencialni maščobnih kislin, zdravih rastlinskih beljakovin in klorofila.

Seveda pri tem ne pozabite, da je potrebno spremeniti tudi vašo prehrano, ki je vzrok vašega slabega počutja, bolezni, odvečnih kilogramov, celulita… (alge odstranujejo posledice, nezdrava prehrana in stres je vzrok). Mnogim je že uspelo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *