SEKSUALNA PRIVLAČNOST IN EROGENE CONE

Dotikanje in ljubkovanje nekaterih delov telesa v nas prebudi več čutnih užitkov, saj je tam prisotnih več živčnih končičev kot drugje. Ker pa se noben človek ni rodil kot izvedenec v ljubljenju, vam tokrat ponujamo nekaj koristnih nasvetov za raziskovanje razsežnosti in sladkosti vajinih teles.

Seksualna privlačnost

Pri veščini ljubljenja ima pomembno vlogo tudi medsebojna privlačnost ali »kemija«. Znanstveniki so ugotovili, da imajo na naše spolno življenje in izbiro partnerja največji vpliv feromoni, ki se izločajo skozi kožo. Feromoni krmilijo človeško življenje na podzavestni ravni, saj je narava poskrbela, da se najdeta skupaj moški in ženska, ki bosta imela zdrave potomce. »Ljubezenski napitek« v resnici obstaja, saj ga lahko kupite v vsaki drogeriji v obliki parfuma.

Erogene cone

Ustnice: narahlo jih masirajte z jezikom, grizljajte in poljubljajte. Nedolžni poljubčki naj preidejo v močnejše in strastne poljube, ki so nabiti z erotiko. Tudi med spolnim odnosom ne pozabite na poljubljanje.

Ušesa in vrat: ušesa grizljajte, sesajte in poljubljajte. Zašepetate lahko kaj lepega ali pa poveste kako packarijo. Za vrat so najprimernejši mehki poljub, s katerimi partnerjevo kože le oplazite z ustnicami.

Tilnik: ljubkujte ga s poljubi, pri tem pa uporabljajte tudi roke. Kako močno si jo želite, lahko fantje svojim puncam pokažete tako, da nežno odstranite lase, se približate vratu in jo potegnete za lase.

Hrbet: lahno, vendar ne preveč strastno poljubljajte partnerjev hrbet ali počasi polzite z ustnicami po njegovi hrbtenici ter nadaljujte proti zadnjici in stegnom.

Prsi: ne osredotočite se le na bradavičke, temveč se posvetite celotnim prsim. Božajte, sesajte, stiskajte… Ne pozabite biti nežni. Pri moških so zelo zapostavljena erogena cona, vendar če se odzovejo, ko jih partnerica poljublja, sesa in liže, se hitro spremenijo v zelo čutne točke.

Zadnjica: najprej poskusite s krepkimi krožnimi gibi, nato pa nežno božajte z vso dlanjo in s konicami prstov. S prsti nalahno praskajte po koži. Vzburjanje lahko povečate, če s plosko roko narahlo udarjate po zadnjici. Partnerja lahko pozovete k božanju, lizanju in sesanju anusa ali celo k penetraciji. Občutljiv del pri moških je med testisom in anusom.

Stopala in notranji del stegen: z eno roko primite peto, z drugo prste in stopalo masirajte v smeri krožnih gibov. Vzburjenost lahko povečate tako, da počasi potujete po notranjem delu stegen. Poigrajte se z jezikom in ustnicami.

Mednožje
Ščegetavček
: z jezikom se pomikajte po dolžini in glavici ščegetavčka, nato izmenično dražite obe strani ščegetavčka. S konico jezika lahko prodrete tudi v vagino. Poskusite lahko tudi s tehniko, pri kateri s konico jezika zelo nalahno krožite po vrhu ščegetavčka.
Penis: felacijo lahko začnete tako, da najprej ližete partnerjev penis. Lahko ga tudi nežno grizljate, poljubljate, sesate, drgnete ob jezik in ustnice, potiskate ob stisnjene ustnice…

Navedeni napotki naj vam bodo le smernice, saj se ljudje razlikujemo tudi po tem, s katerimi prijemi nas naš partner ali partnerka pripeljeta v svet užitka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *