ZDRAVO PREHRANJEVANJE ZA ZDRAVO HUJŠANJE IN VRNITEV ZDRAVJA ZA VSE DNI V LETU

Želite shujšati, si povrniti zdravje ali se zgolj naučiti pravilnega prehranjevanja in kombiniranja hrane? Spoznajte, kako ločevati hrano v istih obrokih ter hkrati zadostiti vsem dnevnim potrebam po hranilnih snoveh in energiji, saj telo vsak dan potrebuje zadostno količino ogljikovih hidratov, beljakovin, zdravih maščob, vitaminov, mineralov…

Sodite med tiste, ki so ”neprestano na dieti”? Preizkušate eno neuspešno shujševalno kuro za drugo? Ste preizkusili že vse diete tega sveta, pa nobena ni imela dolgotrajnih učinkov? Jutri res začnete? So novoletne zaobljube za zdravo življenje že drugi teden januarja stvar preteklosti? Vam je morda uspelo shujšati, pa se vam je poslabšalo vaše zdravstveno stanje in ste vse kilograme pridobili nazaj? Trpite zaradi prebavnih težav kot so zaprtje, zgaga, napetost in napihnjenost? Ste večkrat utrujeni, imate glavobole, sladkorno bolezen, morda povišan holesterol? Bi radi izboljšali svojo vitalnost in se pomladili brez vlaganja v ”čudežne” kreme in lepotnih operacij?

Če ste na katero od teh vprašanj odgovorili z »da«, naj vas razveselim z novico, da zdaj lahko najdete odgovore na vse te težave in še več. Spoznate lahko naravne zakonitosti in metode, ki lahko koristijo vsem, ki bi radi izgubili odvečne kilograme ter tistim, ki bi radi ohranili ali izboljšali svoje zdravje. Spoznate lahko inteligenco človeškega telesa: kako se prehranjevati na naraven način ob upoštevanju presnovnega  ciklusa in z njim povezanih zakonitostih telesa. Vendar naj vas pomirim: to, da hranite svoje telo naravno, ne pomeni, da boste od zdaj naprej jedli samo drago hrano, surovo hrano, tofu in podobno. Naraven način prehranjevanja pomeni, da vašemu telesu daste koristne hranilne snovi v pravi kombinaciji in ob pravem času, da bo to hrano lahko kar najbolje izkoristilo za optimalno delovanje vašega telesa. Ob tem se bodo stopile odvečne maščobe (predvsem na tako problematičnih področjih kot so trebuh, stegna in zadnjica), izginil bo celulit, povrnila se vam bo življenjska energija, pridobili boste moč in vzdržljivost ter popravilo se bo vaše splošno zdravstveno stanje. Naš organizem ima namreč na voljo izredno učinkovita sredstva za samozdravljenje, če mu le zagotovimo ustrezne pogoje, da podpremo regeneracijske sile, ki jih imamo v sebi.

Način prehranjevanja, ki vam ga bom predstavila, temelji na mojem dolgoletnem raziskovanju in praktičnih izkušnjah.  Poudarjam, da nisem ne zdravnica, ne prehranska ali kakšna druga strokovnjakinja, ki vam hoče prodati le še eno metodo za hujšanje več. Po poklicu sem socialna delavka, ki želi svoje izkušnje deliti z drugimi. Moje namen je, da drugim olajšam pot do spoznanj, za katere sem sama potrebovala leta raziskovanj, preizkušanj in evalvacije pozitivnih in negativnih učinkov. S priročnikom, ki ga imate pred seboj, vam želim prihraniti čas, denar in kar je najpomembneje, boleče izkušnje z zdravjem in odvečnimi kilogrami. 

Zaradi svojih težav sem že pred leti začela raziskovati področje zdravega načina prehranjevanja in zdravega življenjskega sloga. Raziskovanja sem se lotila, ker se nisem hotela sprijazniti z občutki napihnjenosti, napetosti in utrujenosti po obroku, prebavnimi težavami, upadanjem energije, bolj ali manj močnimi glavoboli, prehladi ipd. »Nekaj že ne delamo prav, če ljudje zbolevamo«, sem razmišljala. Ker nisem verjela, da bi nas narava ustvarila tako šibke in nepopolne, sem pričela prav v naravi, njenih zakonitostih in zakonitostih človeškega telesa, iskati odgovore na svoja vprašanja. Tako so vse moje težave postale stvar preteklosti. Prav tako obiski pri zdravniku. In kar je najpomembneje za tiste, ki želite izgubiti kilograme: telesna teža se uravnovesi brez odrekanja pomembnim življenjskim hranilom ter brez lakote, štetja kalorij, maščob, glikemičnega indeksa ipd., kar zapovedujejo diete.

V priročniku vam bom na preprost in enostaven način razkrila skrivnosti zdravega načina življenja, ki vam jih farmacevtska in dietna industrija ter medicina, niso razkrili, saj bi izgubili zveste stranke, ki jim prinašajo denar.

Tako kot je mene, bo tudi vas presenetilo, kako lahko tako naravna in preprosta metoda da učinkovite in presenetljive rezultate.

Zagotavljam vam, da boste s pomočjo tega priročnika spremenili svoje razmišljanje o hujšanju, zdravemu prehranjevanju in zdravju. Samo od vas pa je odvisno ali boste odprli vrata k novim spoznanjem in kakovostnejšemu življenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *